fbpx
Hinnasto

Hinnasto

Kaikki yli 45 min hieronnat pitävät sisällään alkututkimuksen ja haastattelun. Hieronnat suoritetaan käyttäen monipuolisesti sekä klassisen että urheiluhieronnan otteita. Jokainen hoitokerta suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan toiveita kuunnellen.

Hierontatila on varustettu langattomilla kaiuttimilla, joten halutessasi sinulla on mahdollisuus kuunnella hoidon aikana lempimusiikkiasi, podcasteja tai vaikka äänikirjaa.

 

Klassisen hieronnan ja urheiluhieronnan hinnasto 1.2.2024 alkaenFasciaraudoillla tehtävien lihaskalvokäsittelyiden hinnastoMuut hierontaa tukevat lisäkäsittelyt

Klassisen hieronnan ja urheiluhieronnan hinnasto 1.2.2024 alkaen

Ma-La 32€

30 min – Puolen tunnin pikahuolto

Nopea apu arjen akuutteihin kireyksiin. Puolen tunnin hieronta sopii parhaiten yhden kehonosan (pohkeet, käsivarret, olkapäät tai vaikka alaselän kipu) käsittelyyn.

Ma-La 42€

45 min – kolmen vartin kurmootus

Pysähdy kolmeksi vartiksi pöydälle ja ehdin hyvin hoitaa yhden kehonosan perusteellisesti tai sitten antaa akuuttia apua pariin pienempään vaivaan. Suosituin vaihtoehto, kun ongelmana ovat kivistävät hartiat.

Ma-La 49€

60 min – Tunnin perustuunaus

Tunti on hyvän hieronnan perusyksikkö. Siinä ehtii hoitaa noin puolet vartalosta. Olipa ongelmasi niska-hartiaseutu tai jalat, niin apu löytyy tunnissa.

Ma-La 69€

90 min – Hyvän mielen ysikymppinen

Puolentoista tunnin hieronta on loistava vaihtoehto koko kehon läpikäymiseen. Aikaa on riittävästi käydä kaikki tiukemmat jumit läpi tai sitten ihan vaan rentoutua.

Ma-La 86€

120 min – Täyden hoidon tuplatunti

Hierojan suosikki – kahdessa tunnissa on aikaa käydä koko keho perusteellisesti läpi ilman kiireen tuntua. Kaipaatko lauantai-aamun avaavan rentoutushetken tai arki-iltaan takuun hyville unille – käy pöydälle.

Ma-La 32€

30 min - Rentouttava päähieronta

Rentouttavassa päähieronnassa käsitellään selinmakuulla niskan, kasvojen ja pään alue. Hoito sopii loistavasti rentoutukseksi raskaan päivän päätteeksi poistamaan stressiä tai antamaan rento avaus uuteen päivään.

Fasciaraudoillla tehtävien lihaskalvokäsittelyiden hinnasto

Tarjoan asiakkailleni lihaskalvokäsittelyä, jossa kehon fasciakerroksia käsitellään fasciarautojen avulla. Rautojen avulla tehty käsittely parantaa tehokkaasti lihasten tai jänteiden liikeratojen puutoksia. Lisäksi käsittelyn avulla pystytään parantamaan kehon palautumismekanismeja. Näkyvin muutos käsittelyssä on lihaksen liikelaajuuden korjautuminen, leposäryn poistuminen ja lihastasapainon palautuminen.

Fasciakäsittelyä voidaan tehdä joko kokonaan erillisenä käsittelynä tai hieronnan yhteydessä lisäpalveluna.

17€

Fascia-käsittely hieronnan yhteydessä / 15 min

Hierontasi voidaan päättää tehokkaaseen varttiin, jossa käsittelen kehon ongelma-alueen fasciarautojen avulla. Vartissa ehdin pureutua yhteen kehon ongelmakohtaan ja antaa apua rautojen avulla lihaskalvorakenteen kireyteen.

Suosittelen vartin lisäpalvelua ensikertalaisille. Siinä saat hyvän tuntuman, miltä kalvokäsittely rautojen avulla tuntuu. Ja uskon, että seuraavalla kerralla et tyydy enää pikaiseen varttiin.

39€

Erillinen fasciakäsittely / 30 min

Puolessa tunnissa ehdin käymään läpi yhden kehon osa-alueen. FAKTR-menetelmässä lihasaluetta käsitellään kolmessa eri vaiheessa - levossa, jännityksessä sekä isometrisessä jännityksessä. Jokainen vaihe tehoaa eri tavoilla syvempiin fascian kerroksiin.

Suosittelen 30min hoitoa niille, joille menetelmä ei ole ennestään tuttu.

Huom! Yksi päivä ennen käsittelyä ja päivä käsittelyn jälkeen ei ole suotavaa tehdä kovaa treeniä. Lisäksi hoidon onnistumista edesauttaa kehon nestetasapainosta huolehtiminen sekä ennen hoitoa että hoidon jälkeen vettä juomalla.

59€

Erillinen fasciakäsittely / 45 min

Kolme varttia riittää fascia-käsittelyn maailmassa jotakuinkin puolen kehon käsittelyyn. Siinä ehdin hyvin käsitellä kehosta esimerkiksi joko jalat tai selän alueen. Käsittelyn laajuus riippuu siitä, mitkä kohdat asiakas kokee ongelmallisiksi ja joille hoitoa halutaan kohdistaa.

Huom! Yksi päivä ennen käsittelyä ja päivä käsittelyn jälkeen ei ole suotavaa tehdä kovaa treeniä. Lisäksi hoidon onnistumista edesauttaa kehon nestetasapainosta huolehtiminen sekä ennen hoitoa että hoidon jälkeen vettä juomalla.

73€

Erillinen fasciakäsittely / 60 min

Tunnissa ehtii fasciaraudoilla käymään läpi kehosta suurimman osan. Jos ongelmakohtana ovat jalat, on tunnissa mahdollista käsitellä koko alue jalkapohjista aina pakaroihin ja jopa selkään saakka. Käsittelyn laajuus riippuu siitä, kuinka helposti saan lihaskalvorakennetta avattua.

En suosittele varaamaan ensimmäisellä kerralla tunnin aikaa. Mikäli sinulla ei ole tietoa fasciakäsittelyn tuntumasta ja sen vaikutuksista omaan kehoon, voi kokemus olla aluksi näin laajana epämiellyttävä ja liian raju.

Huom! Yksi päivä ennen käsittelyä ja päivä käsittelyn jälkeen ei ole suotavaa tehdä kovaa treeniä. Lisäksi hoidon onnistumista edesauttaa kehon nestetasapainosta huolehtiminen sekä ennen hoitoa että hoidon jälkeen vettä juomalla.

Muut hierontaa tukevat lisäkäsittelyt

15€

Imukuppihieronta (kuivakuppaus) hieronnan yhteydessä / 15min

Imukuppihieronnalla eli kuivakuppauksella voidaan tehostaa hieronnan vaikutusta. Kuivakuppauksen teho perustuu imukupeilla tehtävään alipaineeseen ja hoidolla voidaan parantaa hoidetun alueen aineenvaihduntaa, lisätä liikkuvuutta sekä poistaa lihasten ja lihaskalvojen jännitystiloja.
Huom! Hoidosta jää mahdollisesti ihon punoitusta tai verenpurkautumia, jotka kuitenkin paranevat nopeasti (yleensä alle viikossa).
Hoito sopii kaikille, joille myös klassinen hieronta sopii.

Ajanvaraukseen