fbpx
Kesäkuussa tarjolla ilta-aikoja, palvelen asiakkaitani 15-19:45 välisenä aikana

Kesäkuussa tarjolla ilta-aikoja, palvelen asiakkaitani 15-19:45 välisenä aikana

3.6.2021

Kesäkuun helteillä on kivempi viettää päivät auringossa makoillen tai kesä-aktiviteetteja harrastaen. Sen vuoksi siirryn itsekin palvelemaan asiakkaitani ”iltavuoroon”. Viilenevät illat ovat mukavia sekä asiakkaille että hierojalle. Teen kesäkuussa hierontoja tavalllista myöhemmin ja vapaat ajat sijoittuvat kello 15:00 ja 19:45 väliselle ajalle. Toivottavasti uudet palveluajat löytävät niin vanhat kuin uudetkin asiakkaat. Keskustelujen perusteella ainakin osa jo tutuiksi tulleista asiakkaista vetäytyy mökeilleen kesäksi. Heidät tapaan toivottavasti uudelleen syksyllä, kun kesä (toivottavasti helteinen sellainen) on vietetty ja kaupunkielämä kutsuu. Ja teenhän minä toki tarvittaessa keikkaa toimiston ulkopuolellakin kohtuullisten matkojen rajoissa.

Ja mikäli noista uusista palveluajoista ei mieleistä löydy, niin minuun saa yhteyden sähköpostilla tai puhelimella (tai whatsappilla tai messengerillä, onhan noita keinoja…). Yrittäjän työpäivät ovat harvoin kiveen kirjoitettuja.

Uusia asiakkaita pöydälle vielä mahtuu. Sen vuoksi otin markkinoinnissakin aivan uuden askeleen ja Lappeen Hierontastudion mainos löytyy tulevasta Etelä-Saimaan kesälehdestä. Toivon mukaan se osuu myös jokusen kesä-Lappeenrantalaisen silmiin. Perinteinen kesälehti on toivon mukaan edellisvuosien tapaan tuhti paikallinen lukupaketti, josta riittää selaamista useammaksi lukukerraksi. Suosittelen tutustumaan.

Heinäkuussa on puolestaan pienen kesätauon paikka. Pidän lomaa muutaman viikon heinäkuun 12. päivästä alkaen. Silloin kalenteri on kiinni ja koetan keksiä käsilleni jotain muuta aktiviteettia. Kesätauko osuu sellaiseen saumaan, että kaikki muutkin työhommat ovat tauolla, joten toiveissa on kokonaan työstä vapaa ajanjakso. Pienen levon jälkeen onkin sitten kiva palata oman, tutun hierontapöydän ääreen ja alkaa palvelemaan asiakkaita levänneenä. Ja elokuun lopussa alkavat koulussa taas opetukset uuden vuosikurssin parissa. Odotan jo innolla, että pääsen tuoreiden oppilaiden kanssa opettelamaan hieronnan saloja.

Hyvää kesänalkua, nähdään studiolla!