fbpx
Studiolla tapahtuu – Loppuvuoden uutisia ja muita kuulumisia

Studiolla tapahtuu – Loppuvuoden uutisia ja muita kuulumisia

2.12.2020

Hei lukijat ja asiakkaat!

Joulukuu on saatu onnistuneesti käyntiin. Vuosi on kulunut käsittämättömän nopeasti, vaikka kuluva 2020 on taatusti ollut erilainen jakso meille kaikille. Asiakkaita on onneksi studiolla riittänyt, vaikka kriisiaika odotetusti toimintaa hiljentääkin. Suotavaa olisi, että ensi vuosi saadaan käyntiin erilaisissa tunnelmissa ja toivotaan, että koronatilanne helpottuu ja pääsemme viettämään edes hieman normaalimpaa elämää.

Koko valtakunnassa vellova koronatilanne vaikuttaa myös etelä-Karjalassa. Toimimme henkilösuojauksen osalta tarkennettujen ohjeiden mukaan. Tällä on pieniä vaikutuksia myös Lappeen Hierontastudion toimintaan.

Korona ja hieronta

Ensimmäinen ja tärkein sääntö on, että hierontaan ei saa tulla sairaana. Toki sama periaate on ollut voimassa jo ennen koronaakin, mutta nyt rajaus on entistä tarkempi. Nuha, flunssaoireet tai kuume ovat tekijöitä, joiden ilmaantuessa hierontaan ei ole syytä tulla. Yhtä lailla koronakaranteenin aikana tai koronatestin tuloksia odoteltaessa ei hierontaan tulemista suositella. Sairauden vuoksi perutuista ajoista ei myöskään peritä peruutusmaksuja, vaikka peruminen tapahtuisi viime tingassa. Rahaa tärkeämpää on ihmisten terveys.

Lappeen Hierontastudio toimii joulukuussa normaalisti. Kaikki hieronnat suoritan maski päällä ja jo ennen viimeisiä ohjeistuksiakin käytössä on ollut normaalia pidempi tauko asiakkaiden välillä sekä asiakkaiden välillä tapahtuva hoitopöydän desinfiointi. Käsihygienia on terveysalalla jo muutenkin korkealla tasolla.

Uudet maksutavat – e-passi ja Eazybreak

Toivotan kaikki vanhat ja uudet asiakkaat tervetulleeksi joulukuussa hierontaan. Uusina maksuvälineinä meillä käyvät e-Passi (hyvinvointi) sekä Eazybreak (hyvinvointi tai combo) niiden yritysten osalta, joilla on voimassa oleva Eazybreak-sopimus. Eazybreakin osalta suosittelen varmistamaan edun sopivuuden työpaikan vastaavalta. Joulukuussa monilla onkin menossa hyvinvointisetelien käyttöaika umpeen, joten saldoja on fiksua käyttää laadukkaseen hierontaan.

Joulukuussa tarjouksena on 45 minuutin hieronta hintaan 33€. Kolmen vartin kurmootus sopii hyvin esimerkiksi niska-hartia-säryistä kärsiville. Kolmessa vartissa ehdin hyvin hieroa lapavälin, hartiat sekä tarvittaessa niskan. Jo yhden kerran käynti auttaa akuutteihin kipuihin ja muutamassa kerrassa saadaan lihaksiin selkeästi lisää notkeutta ja pysyvämpää parannusta. Kivuttomin hartioin on kivempi käydä joulunviettoon.

Joulu on lahjojen aikaa!

Hyvinvointi on paras lahja, jonka läheiselle voi lahjoittaa. Joulun alla Lappeen Hierontastudiolta on saatavissa lahjakortteja hierontaan. Mahdollisuuksia on ottaa lahjakortti joko jollain tasasummalla tai sitten ostaa lahjakorttiin sarja hierontoja. Ohessa muutamia hyviä paketteja, joissa on mukana joulunmakuinen alennus.

2 * 30 min hieronta 49€

3 * 45 min hieronta 99€

3 * 60 min hieronta 115€

2 * 90 min hieronta 110€

Lahjakorteista voi kysellä tarkemmin sähköpostilla toni@lappeenhierontastudio tai Facebookin Messengerissä. Lahjakortit maksetaan ja noudetaan Lappeen Hierontastudion toimistolta Isännöitsijäntie 2, 53200 Lappeenranta (Kaukaan Mutteri)

Työajat

Työskentelen normaalisti maanantaista perjantaihin klo 14:15 – 17:30 sekä lauantaisin 10:00 – 13:30. Mikäli tuolla välillä mikään aika ei käy ja tarvetta hieronnalle olisi, niin minulta voi kysellä myös muita aikoja. Laita sähköpostia tai viestiä Messengerissä ja katsotaan, löytyisikö jostain hierontaan sopiva väli.

Kaikille blogin lukijoille sekä Lappeen Hierontastudion asiakkaille mukavaa joulukuuta. Pysykää terveinä ja turvassa ja nauttikaa toivottavasti alkavasta talvesta.