fbpx
Studion uusi osoite on Standertskjöldinkatu 1

Studion uusi osoite on Standertskjöldinkatu 1

3.10.2021

Moikka!

Tällä viikolla Lappeen hierontastudion tavarat, kuten myös hieroja-Toni vaihtoivat osoitetta. Maanantaista 4.1o. alkaen otan asiakkaat vastaan osoitteessa Standertskjöldinkatu 1. Edelleen pysyn tutulla ja turvallisella Kaukaan alueella, koska siellä on ihmisen hyvä olla ja yrittää. Välimatkaa edelliseen toimipisteeseen on noin 130 metriä, eli asiakkaille muutos ei pitäisi olla suuren suuri. Ja parkkipaikatkin löytyvät maksuttomina Kaukaamaiseen tyyliin oven edestä.

Uusista tiloista tuli mielestäni todella kivat. Huone on aiempaa hieman suurempi ja valoisampi. Tilan suunnittelu oli suorakaiteen muodon vuoksi helppoa ja kokonaisuutena huone on erittäin selkeä. Ikkunoihin tehtiin ns. maitolasiteippaus, joka peittää näkyvyyden tilasta ulospäin, mutta ikkunan yläreunan teippaamaton osa päästää luonnonvalon sisälle. Lisäksi tilan yleisilme on vaalea sekä lattian että seinien osalta. Miehiseen tyyliin en mikään jokapaikan ”markopaananen” ole, joten tilan feng shui on luotu enemmän käytännön kuin näyttävyyden ehdoilla.

Tiloissa on vielä patteriremontti kesken, joten avonaisia patterikoteloita ei kannata ihmetellä. Ne toivottavasti korjataan hyvissä ajoin ennen kuin lämmitykselle tulee todellinen tarve. Lämmityksen ja ilmanvaihdon tukena huoneessa on huoneistokohtainen lämpöpumppu sekä tehostettu ilmanpoisto.

Standertskjöldinkadun tilaan tullaan kadun puolelta, jossa on liikehuoneistojen pääovi. Pääoven vieressä on ovisummeri, jota soittamalla pääsee sisätiloihin. Varsinainen hoitotila löytyy sisäkäytävän varrelta, kun aulasta käännytään oikealle. Mikäli hoitotilan ovi on suljettu, on edellinen asiakas vielä sisällä. Silloin voitte odotella vuoroanne aulassa, josta löytyy pöytäryhmä. Asiakkaiden käytössä on myös WC-tilat, joiden sisäänkäynti on myös käytävän varrella.

Img 20211003 184020

Vaikka osoite muuttuu, säilyy toiminta ennallaan

Mitään muuta mullistavaa ei muuton mukana tapahdu. Toiminta jatkuu ennallaan niin, että teen maanantain ja tiistain iltavuoroa 15-20 ja keskiviikosta perjantaihin työskentelen pääsääntöisesti 10-17:30 välisenä aikana. Ja mikäli noista ajoista ei löydy sopivaa aikaa, niin minuun voi ottaa yhteyttä sähköpostilla, messengerillä tai tekstiviestillä/whatsappilla. Mielelläni koetan auttaa löytämään ajan, joka sopii parhaiten.

Elo- ja syyskuussa on asiakkaita käynytkin todella kiitettävästi, kiitos siitä ihan jokaiselle. Hierojan työ on siinä mielessä rehellisesti arvioitavissa, että asiakasvirran määrä kertoo myös palvelun laadusta. Ilahduttavan moni asiakas tuleekin ”kaverin suosituksesta”, viidakkorumpu on yleensä se paras ja luotettavin markkinointikanava. Tällä hetkellä tilanne varauksissa on sellainen, että samalle viikolle saa vielä aikoja, mutta suosittelen aina toimimaan mahdollisimman ajoissa, jotta varauskalenterista löytyy itselle mieluisin aika.

Ja yritysasiakkaita muistuttelen vielä mahdollisuudesta tehdä Lappeen Hierontastudion kanssa tiiviimpää yhteistyötä. Minut voi tilata hieromaan asiakkaan tiloihin tai studion kanssa voi tehdä yhteistyösopimuksen, jolloin henkilökunnalla on mahdollisuus saada hinnoista sopiva alennus. Erittäin yleistä nykyisin on työnantajan tarjoamien hyvinvointisetelien käyttö maksuna hieronnasta. Lappeen Hierontastudiolla maksuksi käyvät ePassi, Eazybreak ja Smartum. Ennen käyttöä tulee varmistua, että seteleistä on käytössä hieronnan mahdollistava versio. Hyvinvointisetelien käyttö maksuvälineenä on tänä vuonna selvästi vilkastunut. Se on merkki siitä, että työnantajien kiinnostus työntekijöiden hyvinvoinnista on kasvanut sekä siitä, että nimenomaan hieronta nähdään hyvänä keinona lisätä työntekijöiden  viihtyvyyttä.

 

Tervetuloa tutustumaan uusiin tiloihin niin uudet kuin vanhatkin asiakkaat.

Karttakuva Uusi Toimitila