fbpx
Tammikuun 2021 kuulumiset

Tammikuun 2021 kuulumiset

9.1.2021

Hyvää alkanutta vuotta vanhat ja toivottavasti mahdollisimman monet uudet asiakkaat. Tammikuu on alkanut kivan kiireisesti hierontapöydän ääressä. Viime vuoden loppupuoli oli Hierontastudiolla kiitettävän vilkasta. Etenkin joulukuun lahjakorttimyynti jopa yllätti. Kanta-asiakkaiden lisäksi moni uusikin tuttavuus kävi hakemassa ennen joulua läheisilleen lahjakortin saatesanoin ”olen kuullut paikasta hyvää tuttaviltani” – mikä lämmittää yksinyrittäjän mieltä. Se tarkoittaa, että omaa työtä on tullut tehtyä tasolla, joka kelpaa asiakkaille. Lahjakorttimyynti tarkoittaa tietenkin sitä, että alkvuuodesta on luvassa iso nippu uusia asiakkaita pöydällä.

Alkuvuodesta tunteja on tarjolla hieman aiempaa vähemmän. Aloitin joulukuussa hieronnan opettajana Suomen Hierojakoulujen Kotkan toimipisteessä ja siitä johtuen ei hierontoja Kaukaalla ole joka perjantai tarjolla. Suosittelenkin katsomaan omia hieronta-aikoja mahdollisimman hyvissä ajoin, että tarjonnasta löytyisi itselle sopivin vaihtoehto. Ajatuksena on lisätä tuntien määrää myöhemmin keväällä.

Ja mikäli et löydä itsellesi sopivaa aikaa kalenterissa tarjolla olevista tunneista, kannattaa olla yhteydessä minuun päin. Minut saa helpoiten kiinni joko sähköpostilla toni@lappeenhierontastudio tai Lappeen Hierontastudion messengerin kautta. Katsotaan, mikäli löytäisimme yhdessä hieronta-ajan.

Tammikuun 2021 tarjouksena on tunnin hieronta hintaan 40€/h. Tunti on paras aika etenkin ensikertalaiselle saada apua kolottaviin lihaksiin tai jäykkiin raajoihin. Tunnissa ehdin hoitaa helposti selän, hartiat ja niskan tai avata vaikka koko jalkojen alueen. Suosittelen myös tehostamaan hierontaa fasciarauta-hoitojen kautta. Fasciarauta on helppo tapa avata kiristyneitä lihaskalvoja ja siten lisätä lihasten liikelaajuutta ja nestekiertoa. Hieronnan lisänä käytetty fasciarautakäsittely maksaa 15€/15minuuttia. Vartissa ehdin yleensä käsitellä hartiaseudun lihakset tai osan jaloista (joko pohkeet tai reidet).

Maksuvälineinä Studiolla käyvät pankkikortti sekä hyvinvointiseteleistä Eazybreak ja ePassi. Noissa hyvinvointisetelien käytössä on muutamia rajoituksia johtuen palvelujen erilaisista arvonlisäverokannoista. Eazybreakista käyvät vain Eazybreak Hyvinvointi tai Combo ja vain sellaisten yritysten osalta, joilla on Eazybreakin käytöstä sopimus Lappeen Hierontastudion kanssa. Epassin osalta Lappeen Hierontastudiolle käy vain ePassin hyvinvointiversio. Käytössä oleva setelityyppi sekä tuo Eazybreakin sopimusasia kannattaa varmistaa omalta työnantajalta etukäteen.

Mukavaa alkanutta tammikuuta kaikille ja tervetuloa Studiolle!