fbpx
Tilaa hieroja kotiin, mökille tai vaikka työpaikalle

Tilaa hieroja kotiin, mökille tai vaikka työpaikalle

16.11.2020

Yleisimmin tapaan asiakkaani omissa työtiloissani Kaukaan Mutterissa. Siellä minulla on hoitotyöhön sopivimmat työtilat pöytineen ja muine tykötarpeineen. Työhuone ei kuitenkaan ole ainoa mahdollisuus, jolla hierontapöydälleni pääsee. Tarjoan palveluitani mieluusti myös muualla, jos se sopii asiakkaille paremmin.

Saan sähköpostiini säännöllisesti tarjouksia tulla tekemään töitä asiakkaan tiloihin. Kyseessä voi olla yhtä hyvin yritys, yksityinen henkilö kuin vaikka kaveriporukkakin. Tähän mennessä olen tehnyt töitä kesämökillä, yrityksen tiloissa tai ihan asiakkaan kotona. Matkapöytä sujahtaa kätevästi auton takakonttiin ja työt onnistuvat lähes samalla tavalla kuin virallisella työmaallakin.

Syynä hierojan kotikäynneille ovat yleensä aikataulut. Jos kotoa ei pääse syystä tai toisesta poistumaan tai oma aika ei yksinkertaisesti riitä siihen, että pääsisi käymään hierojalla, on kätevää tilata palvelu kotiin. Samoin jos kyseessä on vaikka kaveri- tai kesämökkiporukka, on huomattavasti helpompaa juoksuttaa yhtä hierojaa kuin koko sakkia hierojan luo.

Tänä päivänä palvelevan yrityksen on pystyttävä joustamaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Osa asiakkaista haluaa tilata mahdollisimman monet palvelut kotiinsa muutenkin. Kyse voi olla ihan mukavuustekijöistä – hieronnan jälkeen on helppo kääriytyä kylpytakkiin ja käydä sohvalle katsomaan televisiota.

Poikkeusajan pikkujoulut tai yrityksen työhyvinvointipäivät

Tänä vuonna massiiviset pikkujoulut ovat totaalisen pannassa, hyvästä syystä. Sen takia moni työporukka viettääkin juhlia pienemmässä porukassa ja usein eri mentaliteetilla kuin normaalisti. Lähimpien työkavereiden kanssa vuokrataan mökki ja ylettömän krebailu-nestetankkauksen sijaan keskitytään rentoutumiseen ja easy-living-meininkiin. Tuollaiseen mökkeilyyn sopii hieroja yhdeksi osaseksi loistavasti. Tällaisia keikkoja kysytään nyt loppusyksystä taajaan.

Mökeillä vietetään tänä vuonna muutenkin enemmän aikaa kuin aiemmin. Matkustelu, varsinkin ulkomaille, on toistaiseksi jäissä, joten vapaa-aikaa vietetään kotimaisemissa. Jos maaseudulta ei jaksa ajella ”sivistyksen” pariin, voi aina kysäistä, saisiko palveluja tuotua mökin pihaan (tai mieluummin ihan sisälle saakka). Ja jos paikalla sattuu olemaan samaan aikaan pari mökkinaapuria, niin matkakulut voi kätevästi jakaa porukan kesken.

Hieroja voi olla yrityksen voittava valttikortti

Hieroja on tuttu näky myös monissa yrityksissä. Kun hierojan tilaa paikalle suoraan yrityksen tiloihin, on palvelun käyttö joustavampaa järjestää. Työnantajan tarjoama hieronta (tai edes mahdollisuus käyttää palvelua työpäivän aikana) on tänä päivänä kova kilpailuvaltti, jolla työntekijät saadaan viihtymään ja voimaan paremmin.

Eikä hierojan palvelu ole muutenkaan tuloksetonta. Jo puolen tunnin käsittely hartioille voi ehkäistä yhden tai useamman sairaslomapäivän hartiakivusta kärsivältä työntekijältä. Ja tunnetusti puolen tunnin hieronta on sairaslomapäivää halvempi vaihtoehto. Kertokaa tuo sama sairaslomapäivä parillakymmenellä, niin käsissä on todellinen hyvinvointihanke, jonka tuotto varmasti kelpaa monelle toimitusjohtajalle.

Yrityksissä työskentelyyn on kaksi mahdollisuutta. Joko hierojan laskun maksaa työnantaja ja yritys tarjoaa palvelun työntekijöilleen. Toinen vaihtoehto on, että yritys järjestää hierojalle työtilat ja antaa työntekijöille mahdollisuuden käydä hierojalla työajalla. Varsinaisen hieronnan maksaa kuitenkin jokainen työntekijä itse.

Kaikkien tällaisten erikoisempien työtilaisuuksien järjestely lähtee siitä, että asiakas ottaa yhteyttä minuun joko sähköpostitse tai puhelimella. Ensin käydään läpi, mitä asiakas palveluiltani toivoo ja sen jälkeen mietitään toteutusta – ja myös palvelun hintaa. Mitä enemmän asiakkaita saan mahdutettua samaan tilaukseen sitä helpompi kuluja on myös katsoa molemmille sopivaksi.

Mikäli joku yllämainituista vaihtoehdoista kiinnostaa, niin älä epäröi ottaa yhteyttä.