fbpx
Vuoden 2024 työajat, hinnankorotukset ja maksutavat

Vuoden 2024 työajat, hinnankorotukset ja maksutavat

30.12.2023

Vuosi 2023 alkaa olla viimeistä päivää vaille hierottu loppuun ja on aika suunnata katse kohti tulevaa. Kulunut vuosi 2023 oli edellisten tapaan erittäin vilkas, tapahtumarikas ja myös onnistunut. Kiitos tästä kuuluu kaikille studion pöydällä viivähtäneille asiakkaille. Vuoden aikana studion kokonaisasiakasmäärä ylitti 500 asiakkaan rajan (eikä seuraavaakaan sataluku ei ole enää kaukana). Palvelut ovat saavuttaneet melkoisen määrän asiakkaita ja mikä parasta vanhojen lisäksi myös uusia asiakkaita pöydälläni viivähtää melkein joka viikko. Tämä tietenkin näkyy myös tuolla varauskalenterin puolella. Tälläkin hetkellä näyttää siltä, että tammikuun ajat ovat hyvin pitkälle jo varattu. Yleisesti ottaen kalenteri on noin 2-3 viikkoa täysi, joten aikaa varatessa on hyvä varautua siihen, että samalle viikolla aikaa saa harvemmin.

Syksyn korona- ja flunssa-aika näyttäytyi myös Hierontastudiolla siten, että varattuja aikoja peruttiin tavallista useammin. Asiakkaat ovat onneksi olleet vastuullisia ja peruneet ajan, jos oma vointi ei hierontaa salli. Sairaana ei edelleenkään kannata tulla hierottavaksi, koska flunssa ei hieronnalla parane, päinvastoin. Saan sähköpostia/tekstareita melko usein, joissa ilmoitetaan halukkuudesta ottaa vastaan myös peruutusaikoja. Minusta tämä on hyvä käytäntö. Nytkin olen peruutusajat saanut menemään melko nopeasti siten, että olen ottanut yhteyttä henkilöihin, joille peruutusajat kelpaavat. Eli jatkossakin minulle saa ilmoittaa, jos peruutusajoista halutaan tietoja.

Maksutapoina korttien lisäksi hyvinvointiedut

Maksutavoista on tullut jonkin verran kyselyä. Vuoden 2023 alussa Lappeen Hierontastudiossa otettiin käyttöön myös Edenred-maksut, joten tällä hetkellä maksuksi käyvät perinteisen pankkikortin lisäksi Epassi, Smartum sekä Edenred. Työnantajien tarjoamien hyvinvointietujen käyttö on erittäin vilkasta ja vuoden liikevaihdosta kiitettävä prosentti tulee eri työnantajien tarjoamana. Suuntaan jo tässä vaiheessa kiitoksen työnantajille, jotka ovat antaneet työntekijöilleen mahdollisuuden käyttää hyvinvointietua myös hierontaan. Ilman teitä ei olisi meitä.

Sain tänä vuonna huonekaverin jakamaan toimitiloja, kun Hieronta Curon Tea siirtyi samaan työtilaan. Tea tekee keskiviikko- ja torstai-iltaisin iltavuoroa ja häätää minut aikaisemmin kotiin. Omat työaikani jatkuvat ensi vuonna samanlaisina kuin tänäkin vuonna. Palvelun asiakkaita maanantaisin sekä tiistaisin iltaisin kello 15-20, keskiviikkoisin ja torstaisin 11:45-16:45 ja perjantaisin otan asiakkaita vastaan 11-16. Satunnaisesti teen myös lauantaita. Iltavuoroja teen edelleen mielelläni, koska ”normaaliaikoina” töitä tekevät ihmiset jäisivät palvelujani vaille muuten kokonaan.

Hinnankorotukset 1.2.2023

Ensi vuonna on edessä myös hintojen nosto. Tänä vuonna pidättäydyin hinnankorotuksista yleisen taloudellisen tilanteen johdosta. Oli selvää, että yleisesti kuluttajilla käytettävissä oleva rahamäärä on aikaisempaa pienempi, joten en katsonut, että minun pitäisi omilla korotuksilla tuota ahdinkoa lisätä. Kuluneen vuoden 2023 koetin ottaa korotuspaineet omaan piikkiin ja mennä säästölinjalla. Ensi vuonna tuo ei valitettavasti ole enää mahdollista. Materiaalien ja vuokran lisäksi korotusta on tullut eri palveluihin liittyviin komissioihin. Viimeksi hintoja on tarkistettu vuoden 2022 alussa.

Uudet hinnat astuvat voimaan 1.2.2024 ja tällä kertaa hintoja on korotettu tasaisesti läpi hinnaston.

Uusi hinnasto ohessa:

HINNASTO 1.2.2024 ALKAEN
Hierontatuotteet
Tuote Hinta 1.2.2024 alkaen
Hieronta 30min 32 €
Hieronta 45min 42€
Hieronta 60min 49 €
Hieronta 90min 69 €
Hieronta 120min 86 €
30min rentouttava päähieronta 32 €
Fascia-käsittelyt
Tuote Hinta 1.2.2024 alkaen
Fascia-käsittely hieronnan yhteydessä / 15min 17 €
30min fascia-käsittely 39 €
45min fascia-käsittely 59 €
60min fascia-käsittely 73 €

Kiitokset kaikille asiakkaille kuluneesta vuodesta 2023 ja tervetuloa nauttimaan laadukkaista hierontapalveluista myös tulevana vuonna.