fbpx
Vuodenvaihde Lappeen Hierontastudiolla

Vuodenvaihde Lappeen Hierontastudiolla

19.12.2021

Joulukuu alkaa vedellä viimeisiään ja samoin myös minulla on edessä vuoden viimeiset työpäivät. Teen töitä keskiviikkoon 22.12 saakka ja sen jälkeen siirryn joulunviettoon. Väliviikon pidän lomaa ja palaan töihin taas tammikuun alussa. Asiakkaat ovat kommentoineet, että viime aikoina on ollut vaikeaa löytää vapaita aikoja – se johtuu yksinkertaisesti siitä, että varauksia on nyt tehty niin paljon. Joulukuun ajan olen tehnyt jopa hieman ”ylipitkää” päivää, että saisin palveltua mahdollisimman montaa apua tarvitsevaa. Ja tälläkin hetkellä näyttää tilanne yrittäjän kannalta todella hyvältä, koska esim. tammikuun ensimmäinen viikko on jo täyteen varattu.  Kiitos teille ihan jokaiselle, joka studion pöydällä on vuoden aikana piipahtanut. Tällaisena yksinyrittäjänä osaa olla kiitollinen kaikille asiakkaille ja ylipäätään siitä, että on mahdollisuus viedä omaa yritystä eteenpäin, vaikka ajat ovat monella tapaa hankalia.

Lahjakortteja on tänäkin vuonna mennyt kiitettävästi ja minua kyllä ilahduttaa, että läheisille halutaan antaa lahjaksi hyvinvointia. Odotan jo, että pääsen ensi vuonna palvelemaan uusia asiakkaita, joita ainakin osa lahjakorteista tuo tullessaan. Ensi viikolla pystyy lahjakortteja vielä noutamaan maanantaista keskiviikkoon, kun ajan sopii ennalta. Lahjakortteja on mahdollista kysyä ja sopia noutoaikoja sähköpostilla, messengerillä, whatsappilla tai soittamalla. Tähän saakka ainakin on noudoille löydetty helposti yhteinen aika.

Muutamat ovat ilmeisesti yrittäneet käydä ostamassa lahjakortteja suoraan paikan päältä, mutta se onnistuu hyvin harvoin. En päästä hoitotilaan ketään, jos siellä on samaan aikaan asiakas hierottavana. Enkä myöskään keskeytä töitäni, kun hoidan potilasta, joten kesken hoidon en valitettavasti pysty vastaamaan puhelimeen – mutta soitan kyllä takaisin heti, kun aika sen sallii.

Viime postauksessa jo kerroinkin, että hierontahinnat nousevat helmikuun 2022 alusta. Tammikuussa on vielä mahdollista ostaa esim. itselleen lahjakortteja vanhoilla hinnoilla.

Samoin muistuttelen vielä, että ePassi- ja Eazybreak-saldot menevät useilla vanhaksi vuodenvaihteessa. Saldot on mahdollista käyttää loppuun vaikka siten, että muuttaa loppusaldon henkilökohtaiseksi lahjakortiksi, jolloin käyttöikä vielä pitenee kolmella kuukaudella. Hyvinvointietujen käyttö on kuluneena vuonna kasvanut todella paljon ja hieronnasta on sitä kautta tullut hyvä tapa hyödyntää työnantajan tarjoamia etuuksia. Toivottavasti sama tahti jatkuu myös ensi vuonna.

 

Hyvää Joulukuun loppua kaikille lukijoille ja asiakkaille!

Toni J.