fbpx
Joulukuun ja loppuvuoden uutisia

Joulukuun ja loppuvuoden uutisia

28.11.2021

Vuosi 2021 alkaa kääntyä loppusuoralle. Kulunut vuosi on ollut studiolle vilkas, opettavainen ja muutoksia täynnä. Ensi vuodesta näyttäisi tulevan vielä vauhdikkaampi. Tilojen muutto uuteen osoitteeseen on lisännyt uusien asiakkaiden määrää ja ilolla olen huomannut, että myös asiakkaat viihtyvät uusissa tiloissa erittäin hyvin.

Pidetään kaikki räpylät ristissä sen suhteen, että vallitseva tautitilanne ei enää pääse vaikuttamaan kenenkään liikkuvuuteen ja tietenkin toiveissa on, että riehuvat epidemiat saadaan taltutettua lopullisesti pois ja mahdollisimman moni pysyy terveenä.

Joulu on myös antamisen aikaa. Mikäli kaipaat loistavaa joululahjaideaa, on hierontalahjakortti hyvä tapa muistaa lähimmäistä. Lahjakorttien pituudet ja summat sovitaan aina tapauskohtaisesti ja lahjakortti voi sisältää erilaisia hoitosarjoja tai yksittäisen hieronnan. Ja toki pidemmissä sarjoissa kokonaishintaa pyöristetään sopivasti alaspäin. Lahjakortit ovat voimassa kolmesta kuukaudesta eteenpäin – lahjakortin koosta riippuen.

Tässä artikkelissa on muutamia päivityksiä tähän vuoden loppuun sekä tulevalle vuodelle. Ensin muistutellaan, että vuoden loppuun mennessä on hyvä käyttää työnantajan tarjoamat ePassi tai Eazybreak-edut loppuun. Sen lisäksi Studion valikoimiin on laitettu jo joulukuuksi pari uutta palvelua (ja lisää tulee ensi vuoden alussa), joita suosittelen kokeilemaan.

Ja viimeisenä kerron vielä tulevista hinnanmuutoksista. Ensi vuoden helmikuun alusta hierontojen hinnat muuttuvat johtuen ympäristön muutoksista. Nyt jo ennakkoon tiedotan uusista hinnoista sekä perusteista.

Käytä ePassit ja Eazybreakit loppuun

Työnantajien tarjoamat hyvinvointiedut nollaantuvat vuoden lopussa. Mikäli teillä on vielä käyttämätöntä saldoa joko ePassissa tai Eazybreakissa, ne kannattaa käyttää piakkoin pois. Ja mikäli sinulla on kaveri, joka ei ole keksinyt fiksua käyttöä omille eduilleen, kannattaa vinkata studion palveluista.

Ja mikäli etuuksia on käyttämättä niin paljon, ettei tämä vuosi enää riitä, voi etuudet muuttaa lahjakortiksi, jolloin käyttöikä pitenee vielä ainakin kolmella kuukaudella.

Hyvinvointietujen käyttö on selvästi kasvanut kuluneen vuoden aikana. Entistä useampi työnantaja on lisännyt tarjottuihin hyvinvointietuihin myös hieronnan ja etenkin kasvaneen etätyön vuoksi myös etujen käyttö on työntekijöiden keskuudessa kasvanut. Asiakkaat ovat kehuneet mahdollisuutta hoidattaa itseään työnantajan tarjoamille etuuksilla. Se on panostus työntekijän hyvinvointiin ja samalla myös yrityksen talouteen. Hoidetut lihaskivut vähentävät pitkässä juoksussa sekä yrityksen työterveysmenoja että sairauspoissaolojen määrää.

Valikoimiin uusia tuotteita

Joulukuun alusta on tarjolla myös kaksi uutta palvelua. Kun viimeksi kirjoitin stressistä sekä hierojasta stressinhoitajana, sain palautetta, että myös Studion valikoimaan voisi lisätä jotain suoraan stressinhoitoon keskittyvää.

Nyt tarjolle on tuotu rentouttava päähieronta. Se on perushierontaa hellävaraisempi käsittely, jossa asiakkaalta hierotaan kevyesti niskaa, kasvoja ja pään aluetta. Stressi iskee hyvin usein juuri pään alueelle ja yksi stressin tutuimmista oireista onkin jomottava päänsärky, joka heijastelee hartioista päähän päin.

Päähieronnan tavoite on saada ihminen rentoutumaan ja tarjota lyhyt lepohetki raskaan työpäivän päätteeksi tai rauhoittava alku päivälle. Jo nykyisin pidemmät ylävartalon hieronnat päättyvät lyhennettyyn versioon päähieronnasta ja siitä on tullut erittäin positiivista palautetta.

Toinen uusi tuote on hieronnan tehostamiseksi tarkoitettu imukuppihieronta eli kuivakuppaus. Kuivakuppaus on vanha, Kiinasta peräisin oleva hoitomuoto, jota voidaan käyttää sekä hoidon tehostamiseen että myös itsessään hierontaa korvaavana hoitona. Imukuppihieronnalla voidaan lieventää lihaskireyksiä, lisätä nivelten liikkuvuutta, poistaa kuona-aineita, hoitaa turvotusta sekä erilaisia lihasten kiputiloja. Hoito sopii pääsääntöisesti kaikille, joille myös klassinen hieronta sopii.

Ohessa vielä listattuna kuivakuppauksen vasta-aiheet:

Kuivakuppausta ei voi tehdä, mikäli sinulla on jotain näistä

  • Heikko terveydentila ja tulehdustilat
  • Sydänsairaudet
  • Syöpä
  • Anemia tai verenohennuslääkityksen käyttö
  • Raskaus
  • Diabetes
  • Vanhukset, joilla ohentunut iho
  • Akuutit lihasvammat (revähdykset, murtumat jne.)
  • Rikkonainen ihonpinta ja suonikohjut (vain paikallinen este, kuivakuppauksella voi hoitaa alueen ympäriltä)

Kuivakuppaus löytyy varauskalenterista lisäpalveluiden kohdalta ja rentouttava päähieronta löytyy tuoteryhmän ”muut hierontapalvelut” alta.

Tervetuloa testaamaan!

Uusi hinnasto 1.2.2022 alkaen

Ensi vuoden helmikuun alusta Hierontastudion hinnastossa tapahtuu muutoksia. Jo aiemmin tänä vuonna jäi erillinen lauantai-hinnasto kokonaan pois. Jatkossa mahdolliset lauantai-päivien hieronnat teen samalla hinnalla kuin arkisin. Tähän on syynä se, että teen lauantaisin hierontoja aiempaa vähemmän ja kaksoishinnaston ylläpito kävi varauskalenterissa turhan hankalaksi.

Lisäksi muuttuneet hinnat koskevat vain hierontahinnastoa. Fasciaraudoilla tehtävät lisäpalvelut tai fasciahoidot pysyvät samoissa hinnoissa kuin tähänkin saakka. Hierontahintojen nousun takana on kulujen kasvu tästä vuodesta. Viime viikkoina on sähköpostiin kilahtanut useampi hinnankorotuslappu, joissa tulevana vuonna kuluja nostetaan nykyisestä.

Ohessa jo ennakkoon tiedoksi tuleva hinnasto:

Hinnasto 2 2022

Rauhaisaa joulunodotusta kaikille asiakkaille ja Lappeen Hierontastudion verkkosivujen seuraajille. Pidän joulun jälkeen välipäivät vapaata, joten tänä vuonna työviikkoja on jäljellä enää neljä. Varauskalenterissa on vapaita aikoja, mutta aikoja selatessa kannattaa varautua, että kuluvalle viikolle aikoja saa melko huonosti. Mikäli et löydä itsellesi vapaata tai sopivaa aikaa, tai kaipaat vinkkiä, minkä mittainen aika hoidolle olisi paras, voi minuun ottaa yhteyttä sähköpostilla, whatsappilla, Messengerillä tai puhelimitse.